Op dinsdag 08 augustus, woensdag 09 augustus en donderdag 10 augustus 2023 wordt in Soerendonk de jaarlijkse fiets 3-daagse georganiseerd. De organisatie is in handen van het Sint-Jansgilde Soerendonk.
Er is door vrijwilligers enthousiast gewerkt om gevarieerde routes uit te zetten. Deelnemers maken in 3 dagen tijd kennis met de fraaie omgeving van Soerendonk. De routes zijn volledig uitgepijld en de fietsers ontvangen ook een routebeschrijving. Voor deze fiets 3-daagse kunt u kiezen uit drie afstanden, 30 km, 45 km of 60 km.

De zorgvuldig uitgekozen routes gaan zoveel mogelijk over rustige wegen en bosrijke fietspaden in de landelijke omgeving van Soerendonk. Deze fietsroute zal u niet alleen door de Brabantse Kempen voeren maar u zult ook langs unieke locaties komen in Limburg en de Belgische Kempen. De routes vergen geen uitzonderlijk uithoudingsvermogen of bijzondere fietsvaardigheden. De routes zijn geschikt voor zowel de gewone fiets en de elektrische fiets. Daarom zijn ze zeer geschikt voor het hele gezin, van jong tot oud. U kunt in uw eigen tempo fietsen en zo vaak stoppen als u wilt. Picknicken op daarvoor aangelegde plaatsen, of zo maar langs de weg. Ook een terrasje pikken behoort tot de mogelijkheden. Vertrek en einde van de fietsroutes voor deze dagen zal zijn bij de schuilhut van het Sint-Jansgilde Soerendonk gelegen aan de Groenstraat 3a te Soerendonk. Starten voor de 60 km is mogelijk tussen 9:00 en 15:00 uur, voor de 45 km kan gestart worden tussen 9:00 en 17:00 uur, en voor de 30 km kan gestart worden tussen 9:00 en 17:00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt  €10,- per persoon voor drie dagen. Ook kan voor elke dag afzonderlijk worden gestart. De inschrijfkosten bedragen dan €4,- per persoon. Bij eventuele pech onderweg is een reparatiewagen oproepbaar. Mocht u na het lezen van dit nog verdere vragen hebben dan zijn wij graag bereid deze vragen te beantwoorden via het Contactformulier. Hopende u een van deze dagen te mogen begroeten.

 

 De fietsers bij aankomst van de startplaats.
 De fietsers bij aankomst van de startplaats.